Latest Movie :

Discografia Lenile


Lenine - 1983 - Baque Solto (part Lula Queiroga)
Lenine - 1983 Baque Solto
Via Mega

Lenine - 1994 - Olho de peixe (part Suzano)
Olho de Peixe
Via Mega

Lenine - 1997 - O Dia Em Que Faremos Contato
O Dia Em Que Faremos Contato
Via Mega

Lenine - 1999 - Na pressão
lenine - na pressão
Via Mega

Lenine - 2002 - Falange Canibal
Lenine-2001-Falange-Canibal
Via Mega

Lenine - 2004 - In Cite - DVD 1
In cité
Via Mega

Lenine - 2004 - In Cite - DVD 2
In Cité
Via Mega

Lenine - 2007 - Estúdio Coca-Cola (part Marcelo D2)
Estúdio Coca-Cola
Via Mega

Lenine - 2008 - Labiata
Via Mega

Lenine - 2009 - Perfil
CAPA
Via Mega

Lenine - 2010 - Lenine.doc - Trilhas
Lenine - 2010 - Lenine.doc - Trilhas
Via Mega

Share this article :

Publicar un comentario en la entrada

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Mis Discografias - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger