Social Icons

miércoles, 30 de septiembre de 2015

Discografia Dixebra


1990 - Grieska
Via Mega

1993 - Asturies o trabayes
Via Mega

1995 - Apuntate a la llista
descarga
Via Mega

1997 - Dieron en duru
Via Mega

2000 - Glaya un país
Via Mega

2002 - Sube la marea
descarga (1)
Via Mega

2003 - Croniques d´un pueblu
descarga (2)
Via Mega

2005 - Ensin noveda
descarga (3)
Via Mega

2006 - N'acción (Directo - 20 aniversario)
Front
Via Mega

2007 - Salu ya Dixebra

Via Mega

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

 
Blogger Templates